خواص داروئی میوه به
1)به تقویت کننده قلب است .
2)ادرار آور است.
3)نرم کننده سینه است .
4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .
5)قابض است .
6)خونریزی را بند می آرود .
7)به ترش مسهل است .
8)به ترش برای تنگی نفس مفید است .
9)به ترش استفراغ را بند می آورد .
10)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .
11)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .
12)خونریزی از رحم را متوقف می کند .
13)اثر مفید روی بواسیر درد .
14)برای هضم غذا مفید است .
خواص به دانه
1- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .
2-ضد تب است .
3-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .
4- برای درمان جراحات گلو موثر است .
5-سرفه را برطرف می کند .
6- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .
7-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید
8-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .
9-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .
10-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .
خواص دم کرده گل و شکوفه به
1-سردرد را برطرف می کند.
2- مقوی معده است .
3-سینه را صاف و تقویت می کند.
4-سرفه کودکان را برطرف می سازد .
5-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .
خواص روغن به
1)برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است
2)سرگیجه را برطرف می کند
3)برای مداوای زخم های دهان مفید است .
4)خونریزی ریوی را درمان می کند .
5)اسهال مزمن را برطرف می کند.
6)دوست کبد است و روم کبد را رفع می کند .
7)زخم روده ها را درمان می کند .
خواص برگ وشاخه های به
1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند .
2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .
3)قابض است .
4)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .