درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

جو

1.    طبع جو سرد وخشک است.

2.  برای کاهش تب از جوشانده جو استفاده کنید: 10 گرم در 500 سی‎سی آب به مدت 1 الی 6 ساعت با حرارت ملایم جوشانده سپس روزی 4 فنجان میل شود.

3.    برای بیماری‎های کبدی (مانند شماره 2) استفاده شود.

4.    حضرت امام صادق(ع) فرموده‎اند: اگر خدا شفای چیزی را بیشتر از شفای جو می‎دانست جو را غذای انبیاء قرار نمی داد.

5.  حضرت علی‎بن موسی‎الرضا(ع) فرموده‎اند: فضیلت نان جو بر نان گندم مثل فضل خانواده‎ ماست بر سایر مردم. هیچ پیامبری نبود مگر این که برای خورنده نان جو دعا می‎کرد و برای آن برکت می‎خواست، نان جو داخل معده‎ای نمی‎شود مگر این که کلیه امراضی که در آن است را خارج کند.

6.    خوردن نان جو از سفیدشدن مو جلوگیری می‎کند.

7.    جو برای کم خونی مفید است.

8.    کسانی که دچار ورم لوزه یا آنژین شده‎اند از جوشانده جو قرقره کنند سپس میل کنند (آب قرقره را بیرون بریزند).

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد