ملین - چاق کننده - ازدیاد شیر - درمان لاغری - تصفیه خون - معالجه نرمی استخوان - رشد کودکان - آب آوردن شکم - تقویت ستون فقرات - عطسه آور - ترک اعتیاد - کم خونی - تصلب شرایین - کنترل کننده شهوت - باز شدن قاعدگی - خونریزیهای داخلی - جلوگیری از لرزش بدن - زیاد کننده منی و...
1. طبع آن گرم و تر است.
2. یونجه ملین و چاق کننده است با احتیاط خورده شود. عرق آن 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استکان به مدت 14 روز سپس تا 2 ماه میل نشود.
3. خوردن یونجه باعث ازدیاد شیر میشود.
4. یونجه زیادکننده منی است.
5. برای درمان لاغری یونجه را با شکر بخورید یا عرق یونجه را با شکر مخلوط کرده، بنوشید 10 صبح و 5 بعدازظهر.
6. جهت تصفیه خون مانند شماره 5 از یونجه استفاده کنید.
7. برای جلوگیری از لرزش بدن و درمان آن از یونجه استفاده کنید. بذر یونجه را در روغن زیتون جوشانده سپس بر بدن فلج بمالید.
8. برای معالجه نرمی استخوان و رشد کودکان از یونجه استفاده کنید، البته زیاد مصرف نشود و سعی کنید از یونجه تازه و جوان استفاده شود.
سوءهاضمه – شپش – کلسترول – دردگوش – خفقان - تقویت اعصاب – بواسیر - ورم بیضه – میگرن – رماتیسم – سیاتیک – اگزما - بوی بد دهان – سکسکه - درددندان - پرپشت شدن مو و...
1. طبع نعناع گرم و خشک است. 2. برای سوءهاضمه میتوان از عرق نعناع یا دم کرده نعناع بالای غذا استفاده کرد. 3. تابستان یک نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع میباشد 10 گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید بعنوان یک نوشیدنی استفاده کنید. هر روز استفاده نشود. 4. از دم کرده نعناع مانند چای میشود استفاده کرد. روزی یک گرم و هر روز استفاده نشود. 5. یک شیرپاککن مناسب برای پوستهای چرب: نعناع تازه 20 گرم + جعفری تازه خرد شده 20 گرم در 200 گرم شیر مخلوط نموده 12 ساعت در یک کناری بگذارید سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید این شیرپاککن علاوه بر این که چربی پوست را از بین میبرد برای جوش و لک هم مناسب میباشد. 6. برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید. 7. کسانی که کلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم کرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند. 8. دمکرده نعناع غلظت خون را طبیعی میکند. 9. جهت درمان دردگوش آب نعناع را با عسل مخلوط کرده پنبهای را به آن آغشته کرده در آن بگذارید. 10. برای درد قلب و خفقان نعناع را با پرسیاوشان جوشانده 10 صبح و 5 عصر میل شود. 11. هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیانآور نباشد داخل آن نعناع بزنید. 12. برای تقویت اعصاب نان و پنیر و نعناع بسیار سودمند است. 13. اگر شیر در پستان جمع شد و بسته گردید نعناع را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید به صورت ضماد روی آن بگذارید. |
تصلب شرایین - تقویت مزاج - تقویت چشم - اشتهاآور - ادرارآور – یبوست – بواسیر – عفونت لثه – تبخال و...
1. طبع آن گرم و خشک است 2. درمانکننده کمبود ویتامین ث است. 3. برای بیماریهای پوستی میتوان از عرق شاه تره صبح و بعدازظهر هر دفعه نصف استکان استفاده کرد و میتوان با عرق شاهتره شستشو داد. 4. برای یرقان میتوان از عرق شاهتره استفاده کرد. 5. برای تصلب شرایین از دمکرده شاهتره روزی 3 فنجان (5 گرم در 150 سیسی آب به مدت 20 دقیقه دم کنید). 6. خوردن دمکرده شاهتره باعث میشود سمومی که در کبد جمع شدهاند دفع گردد. 7. برای تقویت مزاج یک هفته از دمکرده استفاده نموده 2 هفته استراحت مجدداً یک هفته استفاده کنید. 8. شاهتره از بین برنده سودا میباشد عرق آن 10 صبح و 5 بعداظهر استفاده گردد. 9. شاهتره صفرا را کم میکند از عرق آن صبح و بعدازظهر استفاده شود. 10. برای تقویت چشم از سرمه برگ شاهتره استفاده کنند |
تقویت کننده قلب - استحکام استخوانها - کمخونی– یبوست – سوختگی – جرب - درد مفاصل - سنگ یا شن کلیه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفههای خشک – آسم - بیماری قند – وسواس – فشارخون و...
1. طبع اسفناج کمی سرد و تر است یا اینکه معتدل است. 2. اسفناج ضدکمخونی است. کسانی که دچار کمخونی شدهاند اسفناج را در سبزیهای خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند. 3. اسفناج تقویت کننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود. 4. اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز کننده دستگاه هاضمه میباشد. 5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون میشود 6. آهکی که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوانها میگردد، 7. اسفناج کمبود املاح معدنی بدن را جبران میکند. 8. کسانی که اسفناج را میجوشانند سپس آب اضافی آن را میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی کنید به طعم تازه و خام آن عادت کنید. 9. اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبحها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید. 10. برای یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنید، 5 گرم در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده سپس میل کنید. 11. برای درمان سوختگی، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید. 12. کسانی که بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند. 13. کسانی که درد مفاصل دارند کمتر اسفناج بخورند. 14. کسانی که سنگ یا شن کلیه دارند اسفناج به مقدار کمی بخورند چون درمانگر ناراحتیهای کلیه هم میباشد. 15. کسانی که ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند. 16. اسفناج برای اطفال کماشتها و کودکانی که از رشد عقب ماندهاند بسیار مفید میباشد. 17. هضم اسفناج آسان است. 18. کسانی که نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند. 19. اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میکند. 20. اسفناج برای کسانی که افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میکنند مفید است. 21. اسفناج برای خانمهایی که دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد. 22. خانمهایی که یائسه شدهاند خوردن اسفناج را فراموش نکنند. 23. جویدن اسفناج دندانها و لثه را محکم میکند. 24. یک غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینکه برنج را صاف کردید ابتدا یک مقداری برنج سپس یک لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ کرده گوسفند که کمی سرخ کرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یک لایه اسفناج خام و ادویهجات ریخته بگذارید برنج دم بکشد. |
ضد کرم - خون ساز - درمان بیماری سوزاک - درمان کمر درد - مسهل قوی - درمان چاقی (لاغر کننده) - تقویت استخوان - تقویت نیروی جنسی - درمان بی اشتهایی - سوء گوارش - درمان زخم روده و معده - درمان تصلب شرائین و...
-آناناس دارای ویتامینهای A,B1، B2، PP، C می باشد.
-آناناس حاوی موادی چون آهن ، کلسیم ، قند، پروتئین می باشد.
-عصاره برگهای آناناس ضد کرم است.
-میوه رسیده آناناس خون ساز است.
درمان بیماری شبکوری - رشد بدن - درمان بیماری ضعف اعصاب - درمان بیماری کم خونی - درمان بیماری نقرس - مدر - دفع کرم معده - قطع ترشحات سفید رنگ خانمها و...
- آلوچه یا گوجه در اوایل فصل بهار به بازار می آید. -به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است. -در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد. --یکی از خاصیتهای آلوچه نرم کنندگی آن می باشد. |