درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

یونجه

ملین - چاق کننده - ازدیاد شیر - درمان لاغری - تصفیه خون - معالجه نرمی استخوان - رشد کودکان - آب آوردن شکم - تقویت ستون فقرات - عطسه آور - ترک اعتیاد - کم خونی - تصلب شرایین - کنترل کننده شهوت - باز شدن قاعدگی - خونریزی‌های داخلی - جلوگیری از لرزش بدن - زیاد کننده منی و...  

 

 

1.        طبع آن گرم و تر است.

2.        یونجه ملین و چاق کننده است با احتیاط خورده شود. عرق آن 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استکان به مدت 14 روز سپس تا 2 ماه میل نشود.

3.        خوردن یونجه باعث ازدیاد شیر می‎شود.

4.        یونجه زیادکننده منی است.

5.        برای درمان لاغری یونجه را با شکر بخورید یا عرق یونجه را با شکر مخلوط کرده، بنوشید 10 صبح و 5 بعدازظهر.

6.        جهت تصفیه خون مانند شماره 5 از یونجه استفاده کنید.

7.        برای جلوگیری از لرزش بدن و درمان آن از یونجه استفاده کنید. بذر یونجه را در روغن زیتون جوشانده سپس بر بدن فلج بمالید.

8.        برای معالجه نرمی استخوان و رشد کودکان از یونجه استفاده کنید، البته زیاد مصرف نشود و سعی کنید از یونجه تازه و جوان استفاده شود.

نعناع

سوءهاضمه – شپش – کلسترول – دردگوش – خفقان - تقویت اعصاب – بواسیر - ورم بیضه – میگرن – رماتیسم – سیاتیک – اگزما - بوی بد دهان – سکسکه - درددندان - پرپشت شدن مو و...  

 

1.        طبع نعناع گرم و خشک است.

2.        برای سوءهاضمه می‎توان از عرق نعناع یا دم کرده نعناع بالای غذا استفاده کرد.

3.        تابستان یک نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع می‎باشد 10 گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید بعنوان یک نوشیدنی استفاده کنید. هر روز استفاده نشود.

4.        از دم کرده نعناع مانند چای می‎شود استفاده کرد. روزی یک گرم و هر روز استفاده نشود.

5.     یک شیرپاک‎کن مناسب برای پوست‎های چرب: نعناع تازه 20 گرم + جعفری تازه خرد شده 20 گرم در 200 گرم شیر مخلوط نموده 12 ساعت در یک کناری بگذارید سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید این شیرپاک‎کن علاوه بر این که چربی پوست را از بین می‎برد برای جوش و لک هم مناسب می‎باشد.

6.        برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید.

7.        کسانی که کلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم کرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند.

8.        دمکرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‎کند.

9.        جهت درمان دردگوش آب نعناع را با عسل مخلوط کرده پنبه‎ای را به آن آغشته کرده در آن بگذارید.

10.     برای درد قلب و خفقان نعناع را با پرسیاوشان جوشانده 10 صبح و 5 عصر میل شود.

11.     هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان‎آور نباشد داخل آن نعناع بزنید.

12.     برای تقویت اعصاب نان و پنیر و نعناع بسیار سودمند است.

13.     اگر شیر در پستان جمع شد و بسته گردید نعناع را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید به صورت ضماد روی آن بگذارید.

شاه تره

تصلب شرایین - تقویت مزاج - تقویت چشم - اشتهاآور - ادرارآور – یبوست – بواسیر – عفونت لثه – تبخال و...  

 

 

1.        طبع آن گرم و خشک است

2.        درمان‎کننده کمبود ویتامین ث است.

3.        برای بیماری‎های پوستی می‎توان از عرق شاه تره صبح و بعدازظهر هر دفعه نصف استکان استفاده کرد و می‎توان با عرق شاه‎تره شستشو داد.

4.        برای یرقان می‎توان از عرق شاه‎تره استفاده کرد.

5.        برای تصلب شرایین از دم‎کرده شاه‎تره روزی 3 فنجان (5 گرم در 150 سی‎سی آب به مدت 20 دقیقه دم کنید).

6.        خوردن دم‎کرده شاه‎تره باعث می‎شود سمومی که در کبد جمع شده‎اند دفع گردد.

7.        برای تقویت مزاج یک هفته از دم‎کرده استفاده نموده 2 هفته استراحت مجدداً یک هفته استفاده کنید.

8.        شاه‎تره از بین برنده سودا می‎باشد عرق آن 10 صبح و 5 بعداظهر استفاده گردد.

9.        شاه‎تره صفرا را کم می‎کند از عرق آن صبح و بعدازظهر استفاده شود.

10.     برای تقویت چشم از سرمه برگ شاه‎تره استفاده کنند

اسفناج

تقویت کننده قلب - استحکام استخوان‎ها - کم‎خونی– یبوست – سوختگی – جرب - درد مفاصل - سنگ یا شن کلیه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفه‎های خشک – آسم - بیماری قند – وسواس – فشارخون و... 

 

 

1.        طبع اسفناج کمی سرد و تر است یا اینکه معتدل است.

2.        اسفناج ضدکم‎خونی است. کسانی که دچار کم‎خونی شده‎اند اسفناج را در سبزی‎های خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.

3.        اسفناج تقویت کننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.

4.        اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز کننده دستگاه هاضمه می‎باشد.

5.        گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون می‎شود

6.        آهکی که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوان‎ها می‎گردد،

7.        اسفناج کمبود املاح معدنی بدن را جبران می‎کند.

8.     کسانی که اسفناج را می‎جوشانند سپس آب اضافی آن را می‎گیرند آن‎ها فقط تفاله اسفناج را می‎خورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی کنید به طعم تازه و خام آن عادت کنید.

9.        اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبح‎ها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید.

10.     برای یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنید، 5 گرم در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده سپس میل کنید.

11.     برای درمان سوختگی، جرب و زخم‎های جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.

12.     کسانی که بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند.

13.     کسانی که درد مفاصل دارند کمتر اسفناج بخورند.

14.     کسانی که سنگ یا شن کلیه دارند اسفناج به مقدار کمی بخورند چون درمان‎گر ناراحتی‎های کلیه هم می‎باشد.

15.     کسانی که ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.

16.     اسفناج برای اطفال کم‎اشتها و کودکانی که از رشد عقب مانده‎اند بسیار مفید می‎باشد.

17.     هضم اسفناج آسان است.

18.     کسانی که نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.

19.     اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد می‎شود و تولید سم می‎کند.

20.     اسفناج برای کسانی که افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی می‎کنند مفید است.

21.     اسفناج برای خانم‎هایی که دردهای قاعدگی دارند مفید می‎باشد.

22.     خانم‎هایی که یائسه شده‎اند خوردن اسفناج را فراموش نکنند.

23.     جویدن اسفناج دندان‎ها و لثه را محکم می‎کند.

24.   یک غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینکه برنج را صاف کردید ابتدا یک مقداری برنج سپس یک لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ کرده گوسفند که کمی سرخ کرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یک لایه اسفناج خام و ادویه‎جات ریخته بگذارید برنج دم بکشد.

آناناس

ضد کرم - خون ساز - درمان بیماری سوزاک - درمان کمر درد - مسهل قوی - درمان چاقی (لاغر کننده) - تقویت استخوان - تقویت نیروی جنسی - درمان بی‌ اشتهایی - سوء گوارش - درمان زخم روده و معده - درمان تصلب شرائین و... 

-آناناس دارای ویتامینهای A,B1، B2، PP، C می باشد.

-آناناس حاوی موادی چون آهن ، کلسیم ، قند، پروتئین می باشد.

-عصاره برگهای آناناس ضد کرم است.

-میوه رسیده آناناس خون ساز است.

آلوچه

درمان بیماری شبکوری - رشد بدن - درمان بیماری ضعف اعصاب - درمان بیماری کم خونی - درمان بیماری نقرس - مدر - دفع کرم معده - قطع ترشحات سفید رنگ خانمها و... 

- آلوچه یا گوجه  در اوایل فصل بهار به بازار می آید.

-به خاطر ماده زرد رنگی که شبیه جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A می شود در نتیجه برای درمان بیماری شبکوری و رشد بدن مفید است.

-در آلوچه املاحی چون آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد. --یکی از خاصیتهای آلوچه نرم کنندگی آن می باشد.