درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

درمان با گیاهان دارویی

این وبلاگ در زمینه فرهنگ استفاده از داروهای گیاهی فعالیت میکند

خاکشیر

خاکشیر گرم و تر است .

1)التیام دهنده زخم و جراحات است .

2)جوشانده خاکشیر برای رفع اسهال های ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است .

3)خاکشیر ادرار آور است .

4)خاکشیر تب بر است .

5)برای دفع کرم مفید است .

6)التهاب کلیه را برطرف می کند.

7)سرخک و مخملک را مداوا می کند .

8)خاکشیر صدا را باز می کند .

9)برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از خاکشیر استفاده کنید .

10)از گلها و برگهای گیاه خاکشیر می توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده کرد .

11)سنگ کلیه را دفع می کند.

12)برای دفع سنگ کلیه می توان خارشتر ،‌خاکشیر و ترنجبین را با هم مخلوط کرده وصبح ناشتا خورد .

13)برای برطرف کردن جوشهای صورت که بعلت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می شود باید جوشانده یک قاشق ترنجبین را با دو قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا بمدت دو هفته آنرا میل کنید تا جوشها از بین برود.

هندوانه

هندوانه سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .

1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند

2)هندوانه معده را تقویت می کند

3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است

4)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد

5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است

6) بدن را تازه  شاداب می کند

7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است

8)آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است

9)برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید

10)برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید

11)برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید

12)هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند

خیار

خیار  سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند .

1)خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان  می کند .

2)خیار ادرار آور است .

3)خیار خون را تصفیه می کند.

4)سوپ خیار حبس البول را از بین می برد .

5)عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع میکند بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف میشود .

6)خیار عطش را تسکین می دهد .

7)خیار ملین است .

8)خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.

9)اگر پوست شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شستشو دهید .

10)اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از لوسیون زیر استفاده کنید :

یک خیار معمولی را با دو لیون آب بجوشانید تا حجم آن یک لیوان شود سپس آنرا صاف کنید و بگذارید سرد شود بعد 50 گرم بادام خام و پوست کنده را آسیاب کرده و با این آب مخلوط کنید و بهم بزنید و با پارچه صاف کنید و به محلول صاف شده 250 گرم الکل سفید و یک گرم اسانس گل سرخ اضافه کنید و کاملا هم بزنید  هر روز از این لوسیون طبیعی به صورت خود بزنید تا پوست شما همیشه جوان بماند .

ختمی


ختمی از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و بطور کلی روی تمام اعضای بدن مخصوصا روده ها ، ریه ها ، معده ، کلیه ها و مثانه موثر است .

خواص گل ختمی

1)ملین و برطرف کننده یبوست است .

2)بیماریهای تنفسی را برطرف می کند.

3)سرفه های خشک را از بین می برد .

4)برای رفع گلو درد جوشانده گل ختمی را غرغره کنید .

5)عادت ماهیانه را منظم می کند .

خواص ریشه ختمی

1)ناراحتی های پوستی را برطرف می کند و پوست را نرم می سازد .

2)سرفه های خشک را از بین می برد.

3)تب راپائین می آرود .

4)اسهال خونی را شفا می بخشد .

5)ادرار را زیاد می کند.

6)کمی ترشحات عادت ماهیانه را برطرف می کند.

7)تورم را رفع می کند.

8)ناراحتی های دستگاه ادراری را برطرف می کند.

9)قند خون را تنظیم می کند.

خواص برگ ختمی

1-ضماد برگ ختمی در برطرف کردن دمل ها و ورم پستان و روم معده موثر است .

2-برای التیام شکستگی ها ، برگ ختمی را بصورت ضماد درآورده و روی محل شکستگی بگذارید .

3-ضماد برگ ختمی در برطرف کردن درد سیاتیک مفید است .

4-رعشه را برطرف می کند.

5-ورم بناگوش را با ضماد برگ ختمی درمان کنید.

طرز استفاده:

1- خیسانده ریشه ختمی : 10 گرم ریشه ختمی را پوست کنده و خرد کرده و در یک لیتر آب سرد خیس کنید و پس از 8 ساعت آنرا صاف کرده و نگهدری کنید این مایع در رفع اسهال خونی بسیار موثر است .

2-دم کرده ختمی : در حدود 20 گرم ریشه ختمی را تمیز کرده و خرد کنید و آنرا در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید بماند تا سرد شود سپس آنرا صاف کرده و با عسل مخلوط کنید .

3-دم کرده گل ختمی : 20 گرم گل خشک شده ختمی را در یک لیتر آب جوش بریزید و بگذارید بماند تا سرد شود سپس آنرا با قند یا عسل شیرین بکنید .