بیماران مبتلا به دیابت میتوانند با
افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند.
بیماران دیابتی که به مدت 40 روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود اضافه
کنند، میزان قند خون، کلسترول و چربیهای خونشان تا 30 درصد کاهش خواهد یافت و
کاهش میزان کلسترول ، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود
سلامتی دارد.
وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست میدهد، دیابت نوع دوم بروز
میکند. انسولین قند را از خون به سلول های بدن منتقل میکند تا به عنوان انرژی
مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد، مقدار قند یا
گلوکز در خون بالا میرود و منجر به خستگی و تاری دید میشود.
افزایش قند خون در دراز مدت میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ، نارسایی کلیوی
و نابینایی را افزایش دهد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای ، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با
یک تکه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد. دارچین همچنین از بروز
دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری میکند.
دارچین حاوی برخی مواد است که مصرف زیاد آن میتواند سمی باشد بنابراین در مصرف
این ماده غذایی باید دقت کرد.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود میبخشد.
دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد، به همین خاطر دیابتیها بدون خطر چاق شدن میتوانند
با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری
دارد که بسیار اندک است.