1- 50 تا 100 گرم پیاز را روزی دو مرتبه همراه با غذا میل کنید.
2- 5/0 تا 1 گرم زعفران را با غذا بخورید.
3- 2 تا 5 گرم کرفس خام را را با غذا مصرف کنید.
4- 1 تا 2 گرم تخم تره را با یک لیوان شیر، چند روز متوالی میل کنید.
5- 10 تا 20 گرم موسیر را همراه غذا میل کنید.
6- 2 تا 5 گرم پوست دارچین را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.
7- 2 تا 4 گرم گیاه مارچوبه را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.